ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ;



 1. Γεννιέται ένα υγιές μωρό 2. Η μαμά το πηγαίνει στο γιατρό 3. Ο γιατρός του κάνει εμβόλια 4. Το παιδί εμφανίζει ωτίτιδες και άλλα προβλήματα 5. Ο γιατρός συνταγογραφεί αντιβιοτικά και Tylenol * 6. Το παιδί συνεχίζει να αναπτύσσει λοιμώξεις και ασθένειες 7. Ο γιατρός συνταγογράφησε περισσότερα αντιβιοτικά και Tylenol 8. Το παιδί αναπτύσσει τροφικές αλλεργίες και έκζεμα 9. Ο γιατρός του κάνει περισσότερα εμβόλια 10. Το παιδί αναπτύσσει άσθμα και ADHD** 11. Ο γιατρός συνταγογραφεί στεροειδή και Ritalin 12. Η μαμά ευχαριστεί τον γιατρό που βοήθησε το παιδί της.

 * Η παρακεταμόλη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πυρετού και του ήπιου έως μέτριου πόνου. Τα κοινά εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν το Tylenol και το Panadol. Σε μια τυπική δόση, η παρακεταμόλη μειώνει ελαφρά μόνο τη θερμοκρασία του σώματος. Είναι κατώτερη από την ιβουπροφαίνη από αυτή την άποψη και τα οφέλη της χρήσης της για τον πυρετό είναι ασαφή. 

Attention deficit hyperactivity disorder (ADHD)

 Το **ADHD είναι μια από τις πιο συχνές νευροαναπτυξιακές διαταραχές της παιδικής ηλικίας . Συνήθως διαγιγνώσκεται για πρώτη φορά στην παιδική ηλικία και συχνά διαρκεί μέχρι την ενήλικη ζωή. Τα παιδιά με ADHD μπορεί να δυσκολεύονται να δώσουν προσοχή, να ελέγξουν τις παρορμητικές συμπεριφορές (μπορεί να ενεργούν χωρίς να σκέφτονται ποιο θα είναι το αποτέλεσμα) ή να είναι υπερβολικά δραστήρια.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ;


1. Healthy baby is born 2. Mom takes him to doctor 3. Doctor gives him vaccines 4. Child develops ear infections and other issues 5. Doctor prescribes antibiotics and Tylenol 6. Child continues to develop infections and illness 7th. Doctor prescribed more antibiotics and Tylenol 8. Child develops food allergies and eczema 9. Doctor gives him more vaccines 10. Child develops asthma and ADHD 11. Doctor prescribes steroids and Ritalin 12. Mom thanks doctor for helping her child 

GET IT YET?

 

Comments

Popular posts from this blog

Επτά ψέματα σε μία σελίδα.

Θεοδοσιανός Κώδικας: Χριστιανικά Δημιουργημένοι Νόμοι της Ρώμης.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ οι φιλόσοφοι.