ΠΡΟΣΟΧΗ: Το USDA επιτρέπει σε γενετικά τροποποιημένα εμβόλια να διεισδύουν στην παραγωγή βιολογικών τροφίμων .

 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το USDA επιτρέπει σε γενετικά τροποποιημένα εμβόλια να διεισδύουν στην παραγωγή βιολογικών τροφίμων στον 2ο πιο έξυπνο τύπο στον κόσμο

Η Συμμαχία για τη Φυσική Υγεία (ANH-USA) συζήτησε σε ένα άρθρο πώς το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA) και άλλοι οργανικοί πιστοποιητές επιτρέπουν τη γενετική μηχανικά (GE) εμβόλια για να διεισδύσουν στην παραγωγή βιολογικών τροφίμων.
Το 2019 το National Organic Standards Board (NOSB), μια συμβουλευτική επιτροπή του USDA, αποφάσισε να εξετάσει τη χρήση εμβολίων που παράγονται μέσω «εξαιρούμενων μεθόδων» ή γενετικής τροποποίησης στην παραγωγή βιολογικών τροφίμων. Έκτοτε, η επιτροπή ενημέρωσε το USDA ότι τα εμβόλια GE θα μπορούσαν να επιτρέπονται στη βιολογική παραγωγή μόνο εάν ένα ισοδύναμο εμβόλιο δεν είναι διαθέσιμο στο εμπόριο.
Ωστόσο, η OrganicEye, ένας επόπτης της βιομηχανίας, προτείνει το αντίθετο. Η OrganicEye είπε ότι ορισμένοι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων που έχουν πιστοποιηθεί από το USDA χρησιμοποιούν ήδη εμβόλια GE στα ζώα τους, παρόλο που αυτό αντίκειται στις αρχές της βιολογικής γεωργίας. Ο φύλακας επεσήμανε επίσης ότι οι καταναλωτές δεν μπορούν να προσδιορίσουν εάν το βιολογικό κρέας, τα αυγά ή το γάλα πιστοποιημένα από το USDA έχουν παραχθεί χρησιμοποιώντας εμβόλια GE ή ΓΤΟ.
«Σε συζητήσεις βάσει των εμβολίων σε προηγούμενες συνεδριάσεις NOSB, ορισμένοι πιστοποιητές, διαπιστευμένοι από το USDA… παραδέχτηκαν δημοσίως ότι δεν ελέγχουν καν για να προσδιορίσουν εάν τα εμβόλια παραβιάζουν την απαγόρευση κατά της γενετικής μηχανικής».
Αυτή η πιθανή απάτη και εξαπάτηση στη βιολογική βιομηχανία υποδηλώνει ότι η «Big Ag», ή οι μεγάλες γεωργικές εταιρείες, έχουν καταργήσει την ακεραιότητα των βιολογικών προτύπων – καθαρή και φυσική παραγωγή τροφίμων, απαλλαγμένη από συνθετικές εισροές και γενετικές τροποποιήσεις.
Το κτηνιατρικό εμβόλιο mRNA έρχεται πραγματικά εάν το NOSB εγκρίνει
Εάν το NOSB εγκρίνει τη χρήση εμβολίων GE και ΓΤΟ, θα μπορούσε να υπάρξει πιθανή εισροή γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στην αγορά βιολογικών προϊόντων, ειδικά τώρα που έχουν φτάσει τα κτηνιατρικά εμβόλια mRNA.
Ο Δρ Robert Malone, εφευρέτης των εμβολίων mRNA και DNA, αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι η BioNTech και η Bayer εργάζονται σε «καινοφανή, πρώτης κατηγορίας» εμβόλια αγγελιοφόρου RNA (mRNA) για ζώα τα τελευταία έξι χρόνια και αυτά τα προϊόντα είναι τώρα έτοιμο για δημόσια κυκλοφορία. (Σχετικό: Η Αυστραλία θα απελευθερώσει γενετικά τροποποιημένο σιτάρι - ποιος θα κάψει αυτά τα χωράφια και θα σταματήσει αυτή τη φρίκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Η
​​BioNTech-Bayer εργάζεται σε τρεις θεραπείες mRNA για ζώα, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων μολυσματικών ασθενειών, ανοσοθεραπειών για τον καρκίνο και αντικατάστασης πρωτεϊνών. Εν τω μεταξύ, άλλα Οι ερευνητές εργάζονται επίσης σε εμβόλια mRNA κατά του αναπαραγωγικού και αναπνευστικού συνδρόμου των χοίρων, της αφρικανικής πανώλης των χοίρων, της γρίπης των πτηνών και άλλων ασθενειών των τροφίμων και των ζώων.
Ωστόσο, το ANH-USA ισχυρίζεται ότι η βιολογική γεωργία χρειάζεται λιγότερα εμβόλια από τους μεγάλους παραγωγούς αγροκτημάτων σε εργοστάσια λόγω των αναγεννητικών πρακτικών και της καλής κτηνοτροφίας.
«Είναι σε μεγάλο βαθμό οι παραγωγοί των αγροκτημάτων που βασίζονται στα εμβόλια, τα οποία θεωρούν απαραίτητα λόγω της μεγάλης έντασης των κτηνοτροφικών τεχνικών τους. Αυτές απαιτούν τα ζώα να εκτρέφονται σε κοντινή απόσταση από χιλιάδες άλλα σε περιορισμένους χώρους, ενώ συνήθως διατηρούνται σε δίαιτες (συνήθως ΓΤΟ καλαμπόκι, σόγια) στις οποίες δεν έχουν προσαρμοστεί εξελικτικά.
Αυτές οι συνθήκες αποδυναμώνουν σε μεγάλο βαθμό το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων και προκαλούν ζήτηση για μεγάλες ποσότητες κτηνιατρικών φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων: μια τέλεια καταιγίδα και περιβάλλον υψηλού κινδύνου για επιδημίες ασθενειών», έγραψε η ANH-USA στο άρθρο με τίτλο «Γενετικά Μηχανικά Εμβόλια στο Organic Meat & Dairy."
Η ANH-USA εξήγησε περαιτέρω ότι η χρήση εμβολίων, ιδιαίτερα των εμβολίων GE και ΓΤΟ, θα μπορούσε ακούσια να υπονομεύσει την ακεραιότητα της βιολογικής επισήμανσης. Οι εργοστασιακές φάρμες θα μπορούσαν ενδεχομένως να επισημάνουν τα προϊόντα τους ως βιολογικά, παρά τη συμμόρφωση με πρακτικές που είναι διαφορετικές
Αυτό θα μπορούσε να βλάψει τους αγρότες που είναι αφοσιωμένοι σε βιώσιμες και αναγεννητικές πρακτικές, καθώς βρίσκονται να ανταγωνίζονται προϊόντα που ενδέχεται να μην ευθυγραμμίζονται με τις αρχές τους .
«Εάν τα εμβόλια ζώων mRNA γίνουν το νέο πρότυπο, αντικαθιστώντας τα παλαιότερα εμβόλια που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος, τότε θα μπορούσαμε να δούμε έναν κόσμο στον οποίο τα βιολογικά προϊόντα πιστοποιημένα από το USDA ήταν ευρέως μολυσμένα από συστατικά GE ή ΓΤΟ που προέρχονται από εμβόλια mRNA», δήλωσε η ANH-USA.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το σχέδιο εισαγωγής mRNA στην προμήθεια τροφίμων στο FoodEvolutionnews.
Παρακολουθήστε αυτό το επεισόδιο του "World Alternative Media" καθώς ο παρουσιαστής Josh Sigurdson συζητά τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η προσφορά κρέατος έχει ήδη μολυνθεί με mRNA.
Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι World Alternative Media στο Brighteoncom.
2ndsmartestguyintheworld.com/p/beware-usda-al 

Comments

Popular posts from this blog

Επτά ψέματα σε μία σελίδα.

Θεοδοσιανός Κώδικας: Χριστιανικά Δημιουργημένοι Νόμοι της Ρώμης.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ οι φιλόσοφοι.