Η Αυστραλία σχεδιάζει να σκοτώσει χιλιάδες άγρια ​​άλογα.

 


Η Αυστραλία σχεδιάζει να σκοτώσει χιλιάδες άγρια ​​άλογα πυροβολώντας τα από ελικόπτερα, δήλωσε αξιωματούχος του περιβάλλοντος

καφέ άλογο που στέκεται στο χιόνι, αντιμετωπίζει την κάμερα
Ένα μέλος μιας μικρής αγέλης Brumbies, που ονομάστηκε με αγάπη «η επιτροπή υποδοχής» από ντόπιους παρατηρητές αλόγων, ξεκουράζεται σε βαθύ χιόνι στο Εθνικό Πάρκο Kosciuszko της Αυστραλίας. Brook Mitchell/Getty Images
  • Η αυστραλιανή κυβέρνηση σχεδιάζει να σκοτώσει άγρια ​​άλογα πυροβολώντας τα από τον αέρα.

  • «Υπάρχουν απλώς πάρα πολλά άγρια ​​άλογα στο Εθνικό Πάρκο Kosciuszko», δήλωσε ένας αξιωματούχος του περιβάλλοντος.

  • Περίπου 19.000 άγρια ​​άλογα ζουν στο πάρκο, σύμφωνα με το Reuters.

Τα άγρια ​​άλογα απειλούν την αυτοφυή άγρια ​​ζωή και πρέπει να θανατωθούν, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ένας Αυστραλός αξιωματούχος του περιβάλλοντος.

«Υπάρχουν απλώς πάρα πολλά άγρια ​​άλογα στο Εθνικό Πάρκο Kosciuszko», είπε αυτή την εβδομάδα η Penny Sharpe, υπουργός Περιβάλλοντος για τη Νέα Νότια Ουαλία, ανέφερε ο The Guardian . "Απειλούμενα αυτόχθονα είδη κινδυνεύουν με εξαφάνιση και ολόκληρο το οικοσύστημα απειλείται. Πρέπει να αναλάβουμε δράση".

Περίπου 19.000 άγρια ​​άλογα, που ονομάζονται «brumbies», πιστεύεται ότι ζουν στο πάρκο, το οποίο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Αυστραλία, ανέφερε το AFP . Στόχος είναι να μειωθεί ο πληθυσμός σε 3.000 έως το 2027.

«Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση – κανείς δεν θέλει να σκοτώσει άγρια ​​άλογα», είπε ο Σαρπ.

Σε όλη την Αυστραλία, ο πληθυσμός των άγριων αλόγων πιστεύεται ότι είναι πάνω από 400.000.

Οι αυστραλιανές αρχές προσπάθησαν να μειώσουν τον πληθυσμό με αεροσκάφη στο παρελθόν. Το 2000, περισσότερα από 600 άγρια ​​άλογα πυροβολήθηκαν σε τρεις ημέρες, σύμφωνα με την Independent . Η δημόσια αντίδραση οδήγησε σε παύση δύο δεκαετιών, ανέφερε το πρακτορείο.

Η επιστροφή στην εναέρια θανάτωση έρχεται αφού οι περιβαλλοντικοί υπάλληλοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μειώσουν σημαντικά τον πληθυσμό των αλόγων μέσω παγίδων και επανατοποθέτησης αιχμαλωτισμένων ζώων, μεταξύ άλλων λιγότερο αμφιλεγόμενων τακτικών, σύμφωνα με τον αυστραλιανό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ABC .

Διαβάστε το αρχικό άρθρο στο Insider

Comments

Popular posts from this blog

Επτά ψέματα σε μία σελίδα.

Θεοδοσιανός Κώδικας: Χριστιανικά Δημιουργημένοι Νόμοι της Ρώμης.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ οι φιλόσοφοι.