«Μια Συνταγματική Ριπάμπλικ, (Constitutional Republic) όχι μια Δημοκρατία».

 


https://www.youtube.com/watch?v=KZOtEbwwfOM

«Μια Συνταγματική Ριπάμπλικ,  (Constitutional Republic) όχι μια Δημοκρατία».


https://www.youtube.com/watch?v=KZOtEbwwfOM

 

  Εικόνα YouTube του Dan Smoot που συζητά την παρουσίασή τουA Constitutional Republic, Not a Democracy " το 1966

 

Η ιδέα της δημοκρατίας είναι η καθολική ισότητα. Η ιδέα μιας Συνταγματικής Δημοκρατίας είναι η ατομική ελευθερία.

Μια δημοκρατία εκφυλίζεται πάντα σε μια δικτατορία που υπόσχεται εγγυημένη από την κυβέρνηση ισότητα και ασφάλεια, αλλά δεν προσφέρει παρά φτώχεια και δουλοπαροικία στους ανθρώπους που κλέβει και κυβερνά.

Η Αμερική ιδρύθηκε ως Συνταγματική Δημοκρατία (Constitutional Republic) για να προστατεύσει την ελευθερία του λαού έναντι της τυραννίας της δημοκρατίας ή μιας δικτατορίας ενός ανθρώπου.

Σε αυτόν τον Αιώνα, έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς τον στόχο της ανατροπής της Δημοκρατίας μας προς μια Δημοκρατία. Η πιο τακτική από τις ανατροπές είναι η ανατροπή της «γλώσσας».

Αποκαλώντας το έθνος μας δημοκρατία έως ότου οι άνθρωποι αποδεχτούν αλόγιστα τη χρήση του όρου, οι ολοκληρωτές έχουν συσκοτίσει το πραγματικό νόημα των αρχών της διακυβέρνησής μας.

Η Δημοκρατία είναι ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο ο λαός ψηφίζει περιοδικά κατά πλειοψηφία στις κάλπες, επιλέγει τους κυβερνήτες του. Οι κυβερνώντες έχουν απόλυτη εξουσία να ψηφίζουν μεταξύ τους ό,τι νόμους θέλουν με πλειοψηφία.

Σε μια «Συνταγματική Δημοκρατία», ο λαός, επίσης, με πλειοψηφία στις κάλπες, επιλέγει ηγεμόνες που νομοθετούν κατά πλειοψηφία μεταξύ τους, αλλά οι άρχοντες δεν μπορούν να φτιάχνουν νόμους που θέλουν επειδή το Σύνταγμα περιορίζει σοβαρά τη νομοθετική τους εξουσία.

Το Ιδεώδες μιας Δημοκρατίας είναι η Οικουμενική ισότητα, η ιδέα της Συνταγματικής Δημοκρατίας (Constitutional Republic) είναι η ατομική Ελευθερία.

Σε αυτόν τον αιώνα, έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς τον στόχο της ανατροπής της (Constitutional Republic) μας και της μετατροπής της σε Δημοκρατία. Η κατεξοχήν τακτική των ανατροπέων είναι η ανατροπή της γλώσσας.

Αποκαλώντας την Αμερική Δημοκρατία έως ότου οι άνθρωποι αποδεχτούν και χρησιμοποιήσουν αλόγιστα τον όρο, οι ολοκληρωτές έχουν συσκοτίσει το πραγματικό νόημα των αμερικανικών αρχών διακυβέρνησης. 



Comments

Popular posts from this blog

Επτά ψέματα σε μία σελίδα.

Θεοδοσιανός Κώδικας: Χριστιανικά Δημιουργημένοι Νόμοι της Ρώμης.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ οι φιλόσοφοι.