Οι άνθρωποι ήταν πιο προηγμένοι πνευματικά και τεχνολογικά στο μακρινό παρελθόν.

 


ΚΡΥΦΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 

Οι άνθρωποι ήταν πιο προηγμένοι πνευματικά και τεχνολογικά στο μακρινό παρελθόν από ό,τι είμαστε σήμερα. Λόγω των κακόβουλων δυνάμεων που χειραγωγούν την ανθρωπότητα, η αληθινή ιστορία καταστέλλεται και μας λένε από τα ιδιόκτητα εκπαιδευτικά τους συστήματα ότι βρισκόμαστε στο απόγειο της επιστήμης και της τεχνολογίας. 
Αυτό δεν είναι αληθινό.

Comments

  1. .
    Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν οι Έλληνες ότι...

    Ιουλίου 01, 2024

    Δεν πρεπει ποτε να μαθουν οι Έλληνες ότι: Δημόκριτος, Πυθαγόρας, Ηράκλειτος διατύπωσαν απόλυτα τη θεωρία της Πυρηνικής Φυσικής και της Ειδικής Σχετικότητος, ενοποιώντας σε ενιαίους μαθηματικούς τύπους τον Ηλεκτρισμό, την Βαρύτητα, τον Μαγνητισμό, την Αστρονομία, και τα Ασθενή Ρεύματα Πυρήνων Ατόμων.

    Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν οι Έλληνες ότι: οι Αστρονόμοι – Μαθηματικοί, Εύδοξος, Κάλλιπος, Αρίσταρχος, Ευκλείδης, Αρχιμήδης, Κόνων, Ίππαρχος, Κλεομήδης, Απολλώνιος, Πτολεμαίος, Θέων, Υπατία, Πάππος, είχαν εξαντλήσει τα όρια της ανθρώπινης νοημοσύνης επιλύοντας ΝΟΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ εξισώσεις 12 αγνώστων (δώδεκα εξισώσεις δώδεκα αγνώστων) ενώ το όριο των σημερινών Η/Υ είναι «7 εξισώσεις 7 αγνώστων». Διότι πρέπει να προβληθούν οι κλεπταποδόχοι αρχαίας γνώσης Κέπλερ, Γαλιλαίος κλπ…

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    https://ellinondiktyo.blogspot.com/2024/07/blog-post.html#google_vignette
    .

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

JEAN-MICHEL TROGNEUX (ψευδώνυμο brigitte macron)

Επτά ψέματα σε μία σελίδα.

Θεοδοσιανός Κώδικας: Χριστιανικά Δημιουργημένοι Νόμοι της Ρώμης.